QQ登录

只需一步,快速开始

初步....

这是我刚才写的.写是是见ndR的时候要说的话这只是个大概.You are good, very happily sees you, I am called the mulberry theearly morning, also is KZ plays the family, you know? China has manyyour idols they to know you come China very to be all happy, let mefor them say welcome you the arrival In receives how in several daysdo you are plan{有些单词我翻字典的}

回复:初步....

鸟语花香T_T T_T T_T T_T

很多语法错误啊

恩,是吗? -_- -_-

语法错了?哪里错了?我来改

没有错误啊,完美的英语.lz你太有才了,将来不去做翻译都浪费了

......ndR理解能力不错~~我想他应该...大概...明白你的意思-_- -_-

You are good, very happily sees you, I am called the mulberry theearly morning, also is kz plays the family, you know? China has manyyour idols they to know you come China very to be all happy, let mefor them say welcome you the arrival In receives how in several daysdo you are plan
翻译:
你们好,非常高兴看到你,我叫桑石窟晨 也是kz扮演家庭,你知道吗? 中国已manyyour偶像,他们知道你在中国很是一切快乐, 让mefor他们说,欢迎你们的到来,在接到如何在几个daysdo你图

为什么不用在线翻译网站呢?他们翻译的比你的肯定要好的多。不过对于一些专业名词最好用大写的...
个人推荐个在线翻译网站: ABC在线翻译 http://www.abcfy.net/

ls的翻译太搞笑了

**,你翻译错了。还用翻译网站。晕死