QQ登录

只需一步,快速开始

【国外】&【国内】Koukouz: Watch and Learn - by Jackey.lia

火.. [复制链接]

Hey people,
嘿 朋友们,

here I come with a surprise during the grand ESWC CounterStrike final match...
Which is of course a KZ movie!

我在最后一场盛大的ESWC CounterStrike比赛提出一个得到了个惊喜...
那就当然是一部kz电影!

Koukouz strikes back with a rather good amount of impressive trickjumps. He wanted me to point out the fact that 90% of the jumps were made in August 2009 and that some of them were made in the need of the production, to create the best final content.
Koukouz带着许多精彩TJ复出。他让我说明90%的demo是在09年8月份录制的,其中一些是为制作成视频的需要,来创造最好的佳绩.

This is made by Jackey.lia, an unknown moviemaker here in Xtreme-Jumps, but who is really famous in the chinese community.
He succeeded in creating a fluent movie with enjoyable songs!

这部电影由Jackey.liaJackey.lia制作,一个我们不熟悉的作者,但是他在中国确实真的很有名.他成功的创造了一部有令人愉快的歌曲的流畅的电影!

We (and they) hope you will enjoy the show!
我们希望你能喜欢这场表演!

时长:7分43秒
分辨率:1280x720
大小:338M
编码:wmv

无法播放?点击这里

下载地址:
点击filefront下载
点击megaupload下载

PS:
我让流星发,流星不发让我发...我不发我叫流星发,流星不发我不发...
流星还不发让我发...
得...我发...
翻译:不是我

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

评分

Simen.Rhino3D + 2 悲剧 视频里连个simen的链接都没有
Petsven.Koko + 5 + 5 违规内容bt
SiMen.October + 7 + 7 修成正果
nickcarter + 4 + 4 都给了

我说呢  昨天半夜  有2个发帖 的怎么都被删了  - -  

原来是准备  正式发一帖  

XJ首页      太寂寞了

楼上比我快几秒啊

我刚传完....大色魔你真快!

好视频  已下  

看见我名字了

顺便YY

发还是不发?

视屏有点黑。。。

我刚传完....大色魔你真快!
wzq5417601 发表于 2010-7-5 16:51

我传的MU盘下载的人都超过90了谁快
咩哈哈
XJ上的MU下载链接就是我传的